Huis

Autobedrijf P.A. Verbrugge v.o.f.
De Hoge Brug 48 6581 AJ Malden
Nederland

Opel Bedrijfswagens

Opel Combo is een vrachtmodificatie van de auto, geassembleerd op basis van het Opel Corsa-platform. Combo is uitgerust met twee soorten motoren: 1,4 liter benzine. en diesel 1.7. Hierdoor kan de compacte bestelwagen respectievelijk maximaal 400 en maximaal 700 kg vracht vervoeren.

Ondanks zijn compacte formaat onderscheidt de auto zich door indrukwekkende bezitters van sedans en hatchbacks met een laadvolume van 3.200 liter. Een dergelijke ruimte maakt het mogelijk goederen tot 2,7 m lang te leveren, wat het assortiment goederen dat met OpelCombo wordt vervoerd aanzienlijk vergroot.

Zoals het geval is met de opel movano bakwagen, de wagenophanging kan een van de drie afstemmingsopties hebben. In de normale versie is het maximale laadvermogen 490 kg. Maar er zijn alternatieve opties: de voor- en achtervering kunnen worden uitgerust met stijvere veren en speciale schokdempers. Hiermee kunt u het laadvermogen verhogen tot 680 kg. Bovendien wordt de bodemvrijheid voor zware bedrijfsomstandigheden met 30 mm vergroot, waardoor u een laadvermogen tot 760 kg kunt bereiken.

Compacte en hardwerkende Opel bestelwagens

We raden u aan occasion Opel Combo bestelwagens in verschillende modificaties te kopen. In het bijzonder zijn auto's met gesloten carrosserie en passagiersvarianten van de Combo verkrijgbaar. Eenvoudig te bedienen, compacte en manoeuvreerbare bestelwagens zullen u zeker helpen met klein vrachtvervoer.