Huis

Autobedrijf P.A. Verbrugge v.o.f.
De Hoge Brug 48 6581 AJ Malden
Nederland

Ford Transit Occasion

Ford Transit is een serie bestelwagens tweedehands, chassis bestelwagens en kleine diepladers geproduceerd door Ford Motor Company. Ford Transit is de afgelopen 30 jaar Europa's best verkochte lichte bestelwagens geweest. In totaal is de serie al meer dan 60 jaar geproduceerd.

Tegenwoordig zijn de meest populaire modellen geproduceerd na 2006 de Ford Transit V347 / 8 en de Ford Transit Custom, geproduceerd sinds 2012.

Ford Transit occasion 347/8 kreeg een gerestylede carrosserie, voor- en achterlichten van een nieuw monster en een nieuw interieur. De motorinhoud in vergelijking met de oude Ford Ranger is verhoogd tot 2,2 liter. De aandrijflijn is aangepast om te voldoen aan de Euro 4. In 2007 werd de Transit 347/8 voortgezet als een port Van limited edition-bestelwagen. In 2008 werd het Coated Particulate Filter (cDPF) geïntroduceerd als een aanvullende maatregel voor alle dieselmotoren om over te gaan naar een hogere Euro 5-norm.

De serie, gelanceerd in 2012, heette de Ford Transit Custom Kombi en is alleen beschikbaar in de passagiersversie. Alle bestelwagens zijn uitgerust met voorwielaandrijving. Tweedehands Ford Transit bedrijfswagen concurreert actief op de markt met VW Transporter en Mercedes-Benz Vito.

Breed scala aan Ford bestelwagens

Elk transportbedrijf heeft een solide basis nodig in de vorm van transport. Wij adviseren u om aandacht te besteden aan de Ford Transit kopen lichte utility trucks. Het model is beschikbaar als passagier bestelwagens en chassis vrachtwagens. Breng uw bedrijf tot leven met Ford Transit-autos. Prijzen ford bestelwagens.