Huis

Autobedrijf P.A. Verbrugge v.o.f.
De Hoge Brug 48 6581 AJ Malden
Nederland

Volkswagen Bedrijfswagen

Nieuwe en gebruikte Volkswagen bedrijfsvoertuigen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen.

<b>Volkswagen Transporter</b> is het basismodel van Volkswagen voor minibussen die sinds 1958 zijn geproduceerd. Tegenwoordig zijn de meest gebruikte wegen Volkswagen Transporter T5 en T5 GP. Het T5-model werd sinds 2003 geproduceerd. Voor het eerst werden nieuwe innovaties geïntroduceerd in de Volkswagen T5, zoals het uitrusten van dieselmotoren met een mondstukpomp met een turbocompressor en directe injectie. De twee belangrijkste assemblagebedrijven bevinden zich in Hannover (Duitsland) en Poznan (Polen).

Volkswagen Transporter tweedehands minibussen worden standaard geleverd met GPS, elektrische schuifdeuren, een koelkast en een verscheidenheid aan entertainmentsystemen. Sinds 2008 is de verbeterde versie van Transporter Multivan verkrijgbaar met een verlengde wielbasis van maximaal 5,29 meter.

De Volkswagen Transporter T5 GP is een verbeterde versie van de reguliere T5. Bij het maken van de T5 GP vertrokken Duitse ingenieurs en ontwerpers van de gebruikelijke kanonnen en maakten het model stijlvoller. De wijzigingen hadden met name invloed op de optica, bumpers en grille. Bovendien werkte Volkswagen aan de economie van het model. In tegenstelling tot de T4 en T5, uitgerust met 1,9 en 2,5 liter motoren, namen twee liter motoren hun plaats in in de gebruikte Volkswagen T5 GP, terwijl het vermogen hetzelfde bleef en 84-180 pk bedroeg. Alle modellen voldoen aan Euro 5.

Gebruikte Volkswagen Crafter occasion is alles wat u nodig hebt om passagiers en goederen te vervoeren

Volkswagen Crafter is een familie van Volkswagen-modellen voor minibussen en werd destijds ontworpen als de belangrijkste concurrent voor Mercedes-Sprinter. Volkswagen Crafter werd geproduceerd van 2006 tot 2016. Twee generaties Crafter vallen op als onderdeel van de serie:

VW Crafter met vijfcilinder turbodiesels met een volume van maximaal 2,5 liter en een vermogen van maximaal 163 pk (2006-2012).,VW Crafter 2.0 TDI met vermogen van 109 tot 163 pk (2012-2016).

Deze lichte bedrijfsvoertuigen zijn een van de meest populaire in het goederenvervoer in West- en Midden-Europa. De prijzen voor de Volkswagen Crafter tweedehands beginnen bij ongeveer 5.000 euro. Volkswagen Crafter te koop heeft zelfs de beste kwaliteiten van de Duitse autogigant opgenomen, en met name een brede selectie modellen, een uitstekende fabrikant, krachtige motoren en een hoog laadvermogen. Gebruikte Volkswagen Crafters worden op twee gebieden gebruikt: voor het vervoeren van mensen en het vervoeren van goederen.

Volkswageen Caddy - auto's met moderne technologie voor de levering van goederen.

Verwijst naar minibusjes met een capaciteit van vijf tot 10 personen. De laatste auto van de Caddy-familie werd geïntroduceerd in 2010 en is vandaag beschikbaar in twee versies: de commerciële versie van de VW Caddy Kasten en de passagier VW Caddy Kombi. Beide versies zijn verkrijgbaar met 1.4 (75 pk) en 1.6 liter benzinemotoren. (102 pk), evenals met benzinemotoren 2-liter SDI (69 pk) en turbolader (105 pk). De versnellingsbak is uitsluitend mechanisch.

De meeste Volkswagen Caddy tweedehands - en Kombi-modellen worden in Polen gemaakt. Beide modellen worden gekenmerkt door hoge functionaliteit, draagvermogen en rijplezier. Het beheren van een Volkswagen Caddy occasion is heel eenvoudig. Stuurbekrachtiging en een kleine draaicirkel vereenvoudigen het werk van de bestuurder aanzienlijk. Tegelijkertijd kan deze compacte bestelwagen versnellen. Gelukkig is de carrosserierol in bochten erg gematigd en is het sturen kneedbaar. Het enige waar u aan moet wennen, zijn de zichtbaarheidsfuncties. De oppervlakken van buitenspiegels bedekken bijna de gehele omtrek van de machine en dit vervormt het beeld enigszins, waardoor objecten worden verwijderd.

Beste aftermarket bedrijfsvoertuigen

Ons bedrijf begrijpt dat een klein bedrijfsvoertuig zijn vruchten moet afwerpen, en de keuze van een voertuig is een serieuze zaak en vereist aandacht voor verschillende factoren. En dus laten we kiezen. De Pieter Verbrugge Auto-catalogus bevat VW Crafter, VW Transporter en Volkswagen Caddy kopen met verschillende wijzigingen. Kies de juiste auto in overeenstemming met de configuratie en de behoefte aan transport. Alle machines zijn uitgerust met gedetailleerde technische beschrijvingen.