Huis

Autobedrijf P.A. Verbrugge v.o.f.
De Hoge Brug 48 6581 AJ Malden
Nederland

Fiat Bedrijfswagens

Fiat Florino is een moderne stedelijke oplossing van Fiat, gelanceerd sinds 1977. De moderne Florino-modificatie wordt sinds 2008 geproduceerd. Auto's zijn uitgerust met een versnellingsbak met 5 versnellingen en worden aangedreven door een 1,3-liter motor. Gebruikte Fiat Florino-voorvering heeft traditionele McPherson-veerpoten, anti-rolbeugel en gesmede armen met geïntegreerde kogellagers. Dat wil zeggen, de kogellagers veranderen geassembleerd met hefbomen. Om het rijden in de stad te vergroten, kan een Dual Logic-versnellingsbak met 6 versnellingen worden geïnstalleerd.

De Fiat Scudo tweedehands Mini Van is een andere vertegenwoordiger van de Fiat-auto's met voorwielaandrijving. De passagiersversie van de auto, vaak gebruikt als taxi, was vooral populair. De Fiat Scudo te koop is de belangrijkste concurrent van Citroen Jumper en Peugeout Expert. Deze minibus wordt actief in de stad gebruikt, maar gezien de uitstekende operationele kwaliteit kan hij ook worden gebruikt bij het reizen over langere afstanden. In 2007 introduceerde Fiat Scudo occasion een aanpassing van de minibus - Fiat Scudo Panorama. Het uitgangspunt voor het ontwerp was Fiat Ducato. Zoals bij de creatie van alle Fiat-auto's, ligt de nadruk op rijcomfort, ruimtelijkheid en wendbaarheid in de stad.

Fiat-auto's voor het commerciële segment

Autohandelaar Pieter Verbrugge Autos biedt u de mogelijkheid om gebruikte Fiat bestelwagens te kopen. Bestelwagens en auto's van de Italiaanse fabrikant zijn een geweldige keuze voor een redelijke prijs voor een bedrijf. Geavanceerde ontwerp maakt tweedehands Fiat Florino en Fiat Scudo een winstgevende investering in het commerciële segment en voor het gezin.